Síelés

A változatosságot a hozzávetőlegesen 31 karintiai és kelet-tiroli sívidék, valamint a több mint 890 kilométernyi hóbiztos és tökéletesen karbantartott pálya szavatolja.

Síelés 24 sírégióban, több mint 800 kilométernyi sípályán

  • hóvastagság
  • sípálya
  • utolsó havazás
  • státusz
aktiválás kikapcsolás

Napfényes téli üdülés az Alpok déli oldalán

Az Alpok déli oldalán különösen naposak a sípályák. Ezzel is magyarázható, hogy a téli sportok kedvelői egyre gyakrabban választják úti célul Karintiát. A napsütötte sípályák délies vendégszeretettel fűszerezve és a karintiai Alpok-Adria konyha kulináris finomságaival kiegészítve garanciát jelentenek a tökéletes téli pihenésre.
Tovább: Téli napfény 

Egész Karintia egyetlen síbérlettel

Hójelentések

Síelés hüttézéssel és különleges ízélményekkel

A friss hegyi levegő éhessé tesz. A karintiai síterepeken található hütték házigazdái szívesen főznek saját maguk, ennek eredményeként friss helyi alapanyagokból készülő regionális finomságok kerülnek az asztalra. Gertrude Ortner gasztroszakértő segítségével összeállítottunk egy válogatást a karintiai síkunyhókból. 

További információ

Jó tanácsok a takarékos családi üdüléshez

Nassfeld Ski surprise – a gyermekek 9,9 éves korig a vendégeink! (Ingyenes szolgáltatás: szállás a szülők szobájában/síbérlet). Szezonkezdettől 2021. december 24-ig, 2022. január 9–22., 2022. március 13.–április 18. 

Tovább

Családi üdülés

12 érv amellett, hogy télen is ellátogassunk Karintiába

Kiszakadni a hétköznapokból, új energiával feltöltődni és ismét érezni, ahogy a hó ropog a talpunk alatt. Alig találni még egy helyet, ahol olyan pihentető téli üdülésben lehet részünk, mint Karintiában.

12 jó ok, hogy télen is ellátogassunk Karintiába

 

Téli wellness Karintiában

A Karintiában töltött téli üdülés egyszerre aktív kikapcsolódás és pihentető ellazulás. Ausztria legdélebben fekvő tartományában nemcsak a síelők, a sífutók, a korcsolyázók és a sítúrázók találhatják meg számításaikat. Egyedülállóan gazdag kínálat várja a pihenésre és az ellazulásra vágyókat is: gyógyító hatású termálforrások és exkluzív SPA-részlegek, valamint a szervezet ellenálló képességét erősítő szaunák és fürdőházak, amelyekből csodás kilátás nyílik a karintiai hegyekre és tavakra.

Tovább

Kärnten Card

A téli Karintia-kártyát az elmúlt évben vezették be. A különleges téli üdülőkártya univerzális kulcsként működik, legyen szó a hófödte hegycsúcsok meghódításáról vagy a hóborította téli tájon át tett hótalpas kirándulásokról. A kínálat a Pyramidenkogel kilátóból nyíló impozáns kilátástól a karintiai múzeumok kulturális kínálatán át, a számtalan hegyi felvonóig terjed.

További információk

Tél az Alpok napos oldalánVideo

Karintia sokoldalúsága

Tine Steinthaler
Skitour Falkert

Karintia, a sítúrák birodalma

Michael Stabentheiner; Kärnten Werbung
NLW Tourismus Marketing GmbH
Nassfeld Freeriden

Freeride Karintiában

PeterBURGSTALLER_OesterreichWerbung
Weissensee Eislaufen

Jég felett és jég alatt

Franz Gerdl; Kärnten Werbung_Gerdl
Schneeschuhwandern auf der Gerlitzen Alpe

Varázslatos pillanatok

c FRANZGERDL
Gerlitzen Ski Alpin

Családi üdülés Karintiában

Kaernten Werbung_Franz Gerdl
Bodental Langlaufen

Sífutás Karintiában

MichaelSTABENTHEINER_KaerntenWerbung
Dobratsch Winteridylle

Amikor beköszönt az éjszaka Karintiában

GYORS AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE

Karintia síelés

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!