Freeride Karinti√°ban

Síelés és hódeszkázás mélyhóban, távol a kijelölt és karbantartott sípályáktól.

Koralpok

A Koralpe, amelyet a D√©l-keleti Alpok elsŇĎ k√©tezres√©nek is neveznek, 1550 m-tŇĎl 2070 m-ig nagyszerŇĪ freeride-terepet k√≠n√°l profiknak √©s mindazoknak, akik egyszer szeretn√©k kipr√≥b√°lni a m√©lyh√≥ban t√∂rt√©nŇĎ s√≠el√©st.

Grossglockner Heiligenblut

A Grossglockner / Heiligenblut s√≠terep olyan hely, ahol a m√©lyh√≥ban t√∂rt√©nŇĎ s√≠el√©s kedvelŇĎi megtal√°lhatj√°k sz√°m√≠t√°saikat. Kb. 25 km¬≤ szabad s√≠terep alpesi ter√ľleten, sz√°mtalan vari√°ci√≥val √©s √ļtvonallal, ak√°r 1.500 m√©teres szintk√ľl√∂nbs√©ggel.

Freeride az Ankogelen ‚Äď Tauern-i porh√≥ a legjav√°b√≥l

A t√©li sportokr√≥l nevezetes Mallnitz helys√©g magasan fekvŇĎ Ankogel s√≠terepe szinte t√∂k√©letes a s√≠p√°ly√°kon k√≠v√ľli s√≠el√©sre √©s snowboardoz√°sra.

Freeride Nassfeld-en - A (porhó-) földi paradicsom

Aki a freeride terepeken l√©vŇĎ m√©teres porh√≥ban cik√°zik, az megfeledkezik a k√∂rnyezŇĎ vil√°gr√≥l! Nem csoda, hiszen a Nassfeld kijel√∂lt freeride terepein minden megtal√°lhat√≥, ami megdobogtatja a freeriderek sz√≠v√©t: olyan m√©lyh√≥val bor√≠tott lejtŇĎk v√°rj√°k itt a sportolni v√°gy√≥kat, amelyeknek alig akad p√°rjuk.

KIG Nassfeld
Freeriden am Nassfeld

Nassfeld

TineSTEINTHALER_KaerntenWerbung
Skitourengenuss am Goldeck

Goldeck

Freeride‚Äďfeeling a Goldeck sporthegyen

Szinte eg√©sz Karinti√°ban egyed√ľl√°ll√≥ ‚Äď egy 50 hekt√°rn√°l is nagyobb freeride-ter√ľlet, neh√©z feljut√°s n√©lk√ľl, egy eg√©szen k√ľl√∂nleges freeride-√©rz√©sben lehet itt r√©sz√ľnk.
Goldeck

A mai idŇĎj√°r√°s, 26. May 2024