Freeride Karintiában

Síelés és hódeszkázás mélyhóban, távol a kijelölt és karbantartott sípályáktól.

Koralpok

A Koralpe, amelyet a Dél-keleti Alpok első kétezresének is neveznek, 1550 m-től 2070 m-ig nagyszerű freeride-terepet kínál profiknak és mindazoknak, akik egyszer szeretnék kipróbálni a mélyhóban történő síelést.

Grossglockner Heiligenblut

A Grossglockner / Heiligenblut síterep olyan hely, ahol a mélyhóban történő síelés kedvelői megtalálhatják számításaikat. Kb. 25 km² szabad síterep alpesi területen, számtalan variációval és útvonallal, akár 1.500 méteres szintkülönbséggel.

Freeride az Ankogelen – Tauern-i porhó a legjavából

A téli sportokról nevezetes Mallnitz helység magasan fekvő Ankogel síterepe szinte tökéletes a sípályákon kívüli síelésre és snowboardozásra.

Freeride Nassfeld-en - A (porhó-) földi paradicsom

Aki a freeride terepeken lévő méteres porhóban cikázik, az megfeledkezik a környező világról! Nem csoda, hiszen a Nassfeld kijelölt freeride terepein minden megtalálható, ami megdobogtatja a freeriderek szívét: olyan mélyhóval borított lejtők várják itt a sportolni vágyókat, amelyeknek alig akad párjuk.

KIG Nassfeld
Freeriden am Nassfeld

Nassfeld

TineSTEINTHALER_KaerntenWerbung
Skitourengenuss am Goldeck

Goldeck

Freeride–feeling a Goldeck sporthegyen

Szinte egész Karintiában egyedülálló – egy 50 hektárnál is nagyobb freeride-terület, nehéz feljutás nélkül, egy egészen különleges freeride-érzésben lehet itt részünk.
Goldeck

A mai időjárás, 30. május 2023