Freeride Karintiában

Síelés és hódeszkázás érintetlen hóban, távol a kijelölt és előkészített sípályáktól.

Koralpok

A Koralpok, amelyet a Dél-keleti Alpok első kétezresének is neveznek, 1550 m-től 2070 m-ig nagyszerű freeriding-terepet kínál profiknak és azoknak, akik szeretnék egyszer kipróbálni az előkészített pályákon kívüli lesiklást is.

Heiligenblut

Grossglockner Heiligenblut

A Grossglockner / Heiligenblut síterep olyan hely, ahol a mély hóban való siklás kedvelői igencsak megtalálják a számításukat. Kb. 25 km² szabad síterep a magas-alpesi területen számtalan variációval és lesiklópályával, akár 1.500 méteres szintkülönbséggel.

Grossglockner-Heiligenblut

Freeride az Ankogelen – Tauern-i porhó a legjavából

A téli sportokról nevezetes Mallnitz helység magasan fekvő Ankogel síterepe szinte tökéletes a sípályákon kívüli sí- és snowboard lesiklásra.

Freeride Nassfeld-en - A (porhó-) földi paradicsom

Aki a freeride terepeken lévő méteres porhóban cikázik, az megfeledkezik a környező világról! Nem csoda, hiszen a Nassfeld-i megjelölt freeride terepek mindent kínálnak, ami csak kedves a hódeszkások és a freerider-ek szívének: olyan mélyhóval borított lejtőket, melyeknek alig akad párjuk.

Nassfeld

Nassfeld

Goldeck

Goldeck

Freeride – feeling a Goldeck sporthegyen

Szinte egész Karintiában egyedülálló – egy 50 hektárnál is nagyobb freeride-terület, nehéz feljutás nélkül, egy egészen különleges freeride-feeling, amiben itt részünk lehet.
Goldeck

Nassfeld Ski Alpin keywords: Phase I / creator:
Skitourengenuss am Goldeck keywords: Phase I / creator: TineSTEINTHALER_KaerntenWerbung

A mai időjárás, 19. January 2018

  • 09:00 light snow
  • 12:00 light snow
  • 15:00 cloudy
  • 18:00 brightly
  • 21:00 partly cloudy