Sífutás Karintiában

Karintia álomszerű sífutóterületeinek kínálata:

Franz Gerdl
Langlaufen im Bodental

Tine_Steinthaler_Kaernten_Werbung
Dobratsch Langlaufen

Sífutás a nemzeti park térségében

A nemzeti park térségében garantált a hó egy pompás sífutótúrához. Az északi sísport rajongóit kiválóan karbantartott, több mint 200 km hosszú pályahálózat várja. 

Sífutás a nemzeti park térségében

Sífutás Karintia natúrarénájában

A Nassfeld-Hermagor, Gail-, Gitsch-, Lesachtal, Weissensee tájegységeket felölelő régió több mint 300 km-nyi hóbiztos és kiválóan előkészített sífutópálya-hálózattal, illetve 42 dupla nyomtávú sífutópályával rendelkezik. A sífutóiskolák klasszikus és szabadstílusú tanfolyamokat egyaránt kínálnak.

Sífutás Karintia natúrarénájában

Sífutás a Turracher Höhe sírégióban

A régió a magaslati fekvése (1.763 m-től 2.205 m-ig) és a november vége és május eleje között garantáltan hófödte, 1700 m-en fekvő négy csodálatos sífutópályája miatt kedvelt. 

Sífutás a Turracher Höhe sírégióban

Sífutópályák a Katschberg Lieser-Maltatal régióban

A kereken 25 km hosszú, kiválóan karbantartott és előkészített pályák a Katschberg- Rennweg régióban álomszerű feltételeket biztosítanak a sífutás kedvelőinek.

Sífutópályák a Katschberg Lieser-Maltatal régióban

Sífutás a Villach régióban

A Villach régió számos kitűnően előkészített sífutópályával várja a kezdőket és a haladókat egyaránt. A Dobratsch igazi meglepetést tartogat: a tengerszint feletti 1400 és 1800 méteren fekvő hóbiztos sífutópályákon ráadásként lenyűgöző panoráma is várja a sífutókat. A Verditz-en található Mirnock sífutópálya, a gerlitzeni Kanzelbahn panorámás sífutópálya, a Bleiberger Hochtal, a Warmbad Villach termálfürdő vagy a Baumgartnerhöhe szintén csodás, hóbiztos téli élményeket kínálnak. 

Sífutás a Villach régióban

Sífutás a Lavanttal régióban

A sífutók számára kiváló alkalom nyílik ezen a kellemes tájon arra, hogy tökéletesítsék technikájukat és stílusukat.

Sífutás a Lavanttal régióban

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A Bodentalban 10 km-nyi sífutópálya várja a sportág kedvelőit, emllett Zellben is nekivághatunk sífutóléceken a hófödte erdőknek, de próbára tehetjük kitartásunkat és tudásunkat a különféle sífutóversenyek alkalmával is. A St. Jakob/Rosental-i Sífutóközpontban található ezen kívül egy 3,5 km-es, kivilágított pálya, melyet már november végétől műhó fed. A sífutópálya klasszikus és szabadstílushoz egyaránt megfelelő.

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A mai időjárás, 30. május 2023