Sífutás Karintiában

Karintia álomszerű sífutóterületeinek kínálata:

Franz_GERDL_Kaernten_Werbung
Langlaufen im Bodental

Tine_Steinthaler_Kaernten_Werbung
Dobratsch Langlaufen

Sífutás a nemzeti park térségében

A nemzeti park térségében garantált a hó egy pompás sífutótúrához. Az északi sísport rajongóit kiválóan karbantartott, több mint 200 km hosszú pályahálózat várja. 

Sífutás a nemzeti park térségében

Sífutás Karintia natúrarénájában

A Nassfeld-Hermagor, Gail-, Gitsch-, Lesachtal, Weissensee tájegységeket felölelő régió több mint 300 km-nyi hóbiztos és kiválóan előkészített sífutópálya-hálózattal, illetve 42 dupla nyomtávú sífutópályával rendelkezik. A sífutóiskolák klasszikus és szabadstílusú tanfolyamokat egyaránt kínálnak.

Sífutás Karintia natúrarénájában

Sífutás a Turracher Höhe sírégióban

A régió a magaslati fekvése (1.763 m-től 2.205 m-ig) és a november vége és május eleje között garantáltan hófödte, 1700 m-en fekvő négy csodálatos sífutópályája miatt kedvelt. 

Sífutás a Turracher Höhe sírégióban

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

A kereken 25 km hosszú, kiválóan karbantartott és előkészített pályák a Katschberg- Rennweg régióban álomszerű feltételeket biztosítanak a sífutás kedvelőinek.

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

Sífutás a Lieser-/Maltatal régióban

A hófödte, csendes erdők hosszú sétákra invitálnak; az érintetlen fehérséget végtelennek tűnő sípályák szelik át, a távolban lóhúzta szán csengői csilingelnek.

Sífutás a Lieser-/Maltatal régióban

Sífutás a Villach régióban

A Villach régió számos kitűnően előkészített sífutópályával várja a kezdőket és a haladókat egyaránt. A Dobratsch igazi meglepetést tartogat: a tengerszint feletti 1400 és 1800 méteren fekvő hóbiztos sífutópályákon ráadásként lenyűgöző panoráma is várja a sífutókat. A Verditz-en található Mirnock sífutópálya, a gerlitzeni Kanzelbahn panorámás sífutópálya, a Bleiberger Hochtal, a Warmbad Villach termálfürdő vagy a Baumgartnerhöhe szintén csodás, hóbiztos téli élményeket kínálnak. 

Sífutás a Villach régióban

Sífutás a Lavanttal régióban

A sífutók számára kiváló alkalom nyílik ezen a kellemes tájon arra, hogy tökéletesítsék technikájukat és stílusukat.

Sífutás a Lavanttal régióban

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A Bodentalban 10 km-nyi sífutópálya várja a sportág kedvelőit, emllett Zellben is nekivághatunk sífutóléceken a hófödte erdőknek, de próbára tehetjük kitartásunkat és tudásunkat a különféle sífutóversenyek alkalmával is. A St. Jakob/Rosental-i Sífutóközpontban található ezen kívül egy 3,5 km-es, kivilágított pálya, melyet már november végétől műhó fed. A sífutópálya klasszikus és szabadstílushoz egyaránt megfelelő.

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A mai időjárás, 30. March 2020

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy