Sífutás Karintiában

Karintia álomszerű sífutóterületeinek kínálata:

Sífutás a Nemzeti Park térségében

A Nemzeti Park térségében garantált a hó egy pompás sífutótúrához. Az északi sísport rajongóit kiválóan karbantartott, több mint 200 km hosszú pályahálózat várja. 

Sífutás a Nemzeti Park térségében

Sífutás Karintia Natúrarénájában

A Nassfeld-Hermagor, Gail-, Gitsch-, Lesachtal, Weissensee tájegységeket felölelő régió hóbiztos síterülete több mint 300 km-nyi, kiválóan előkészített pályahálózattal és 42 kétnyomtávú sípályával rendelkeznek. A sífutóiskolák ezen kívül klasszikus sífutó- és skating tanfolyamokat kínálnak. 

Sífutás Karintia Natúrarénájában

Sífutás a Turracher Höhe-i sírégióban

A régió a magaslati fekvése (1.763 m-től 2.205 m-ig) és a november vége és május eleje között garantáltan hófödte, 1700 m-en fekvő négy csodálatos sífutópályája miatt kedvelt. 

Sífutás a Turracher Höhe-i sírégióban

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

A kereken 25 km hosszú, kiválóan karbantartott és előkészített pályák a Katschberg- Rennweg régióban álomszerű feltételeket biztosítanak a sífutás kedvelőinek.

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

Sífutás Lieser-/Maltatal-ban

A hófödte, csendes erdők hosszú sétákra invitálnak; az érintetlen fehérséget végtelennek tűnő sípályák szelik át, a távolban lóhúzta szán csengői csilingelnek.

Sífutás Lieser-/Maltatal-ban

Sífutás a Villach régióban

A Villach régió számos kitűnően előkészített sífutópályával várja a kezdőket és a haladókat egyaránt. A Dobratsch igazi meglepetést tartogat: A tengerszint feletti 1400 és 1800 méteren fekvő hóbiztos sífutópályákon ráadásként lenyűgöző panorámakilátás vár. A Verditz-en található Mirnock sífutópálya, a gerlitzeni Kanzelbahn panoráma sífutópálya, a Bleiberger Hochtal, a Warmbad Villach termálfürdő vagy a Baumgartnerhöhe szintén csodás, hóbiztos kilátást kínálnak. 

Sífutás a Villach régióban

Sífutás a Lavanttal régióban

A sífutók számára kiváló alkalom nyílik ezen a kellemes tájon arra, hogy tökéletesítsék technikájukat és stílusukat.

Sífutás a Lavanttal régióban

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A Bodentalban 10 km-nyi sífutópálya várja Önt! Zellben is átszelheti sítalpjain a hófödte, napban csillogó erdőket, vagy megcsillogtathatja tehetségét a népi rendezvények vagy a sífutóesemény keretében. A St. Jakob/Rosental-i (Sífutóközpontban) található ezen kívül egy 3,5 km-es, kivilágított pálya, melyet már november végétől műhó fed és amely klasszikus sífutásra, vagy skating-re isalkalmas.

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A mai időjárás, 19. January 2018

  • 09:00 light snow
  • 12:00 light snow
  • 15:00 cloudy
  • 18:00 brightly
  • 21:00 partly cloudy