Sífutás Karintiában

Karintia álomszerű sífutóterületeinek kínálata:

Sífutás a Nemzeti Park térségében

A Nemzeti Park térségében garantált a hó egy pompás sífutótúrához. Az északi sísport rajongóit kiválóan karbantartott, több mint 200 km hosszú pályahálózat várja. 

Sífutás a Nemzeti Park térségében

Sífutás Karintia Natúrarénájában

A Nassfeld-Hermagor, Gail-, Gitsch-, Lesachtal, Weissensee tájegységeket felölelő régió hóbiztos síterülete több mint 300 km-nyi, kiválóan előkészített pályahálózattal és 42 kétnyomtávú sípályával rendelkeznek. A sífutóiskolák ezen kívül klasszikus sífutó- és skating tanfolyamokat kínálnak. 

Sífutás Karintia Natúrarénájában

Sífutás a Turracher Höhe-i sírégióban

A régió a magaslati fekvése (1.763 m-től 2.205 m-ig) és a november vége és május eleje között garantáltan hófödte, 1700 m-en fekvő négy csodálatos sífutópályája miatt kedvelt. 

Sífutás a Turracher Höhe-i sírégióban

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

A kereken 25 km hosszú, kiválóan karbantartott és előkészített pályák a Katschberg- Rennweg régióban álomszerű feltételeket biztosítanak a sífutás kedvelőinek.

Sífutópályák a Katschberg - Rennweg régióban

Sífutás Lieser-/Maltatal-ban

A hófödte, csendes erdők hosszú sétákra invitálnak; az érintetlen fehérséget végtelennek tűnő sípályák szelik át, a távolban lóhúzta szán csengői csilingelnek.

Sífutás Lieser-/Maltatal-ban

Sífutás a Villach régióban

A Villach régió számos kitűnően előkészített sífutópályával várja a kezdőket és a haladókat egyaránt. A Dobratsch igazi meglepetést tartogat: A tengerszint feletti 1400 és 1800 méteren fekvő hóbiztos sífutópályákon ráadásként lenyűgöző panorámakilátás vár. A Verditz-en található Mirnock sífutópálya, a gerlitzeni Kanzelbahn panoráma sífutópálya, a Bleiberger Hochtal, a Warmbad Villach termálfürdő vagy a Baumgartnerhöhe szintén csodás, hóbiztos kilátást kínálnak. 

Sífutás a Villach régióban

Sífutás a Lavanttal régióban

A sífutók számára kiváló alkalom nyílik ezen a kellemes tájon arra, hogy tökéletesítsék technikájukat és stílusukat.

Sífutás a Lavanttal régióban

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A Bodentalban 10 km-nyi sífutópálya várja Önt! Zellben is átszelheti sítalpjain a hófödte, napban csillogó erdőket, vagy megcsillogtathatja tehetségét a népi rendezvények vagy a sífutóesemény keretében. A St. Jakob/Rosental-i (Sífutóközpontban) található ezen kívül egy 3,5 km-es, kivilágított pálya, melyet már november végétől műhó fed és amely klasszikus sífutásra, vagy skating-re isalkalmas.

Sífutás a Carnica Rosental régióban

A mai időjárás, 26. September 2018

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy