Nassfeld-Pressegger See | Lesachtal | Weissensee

A síterület közvetlenül az osztrák-olasz határ mentén fekszik. 30 legmodernebb technológiával készült függővasút és felvonó berendezés viszi a vendégeket a minden nehézségi fokozatot felvonultató, 145 km-es, hóbiztos pályákhoz.

Nassfeld

Nassfeld

Nálunk a hódeszkásoknak is biztosított a lejtős élvezet: A freestyle kedvelőinek rendelkezésére áll Nassfeldben egy snowboard aréna, egy snowcrosspark és egy hatalmas halfpipe. A Ski- und Naturarena Kärnten a téli sportok sokszínű eldorádója.
Nassfeld

Lesachtal

Lesachtal

Lesiklás az érintetlen természetben – a túrázók számára Karintia Natúrarénája új dimenziót nyit! Mert a tömegtől távol Lesachtalban a legeredetibb tájakat találja.

Weissensee

Weissensee

A sífutók egy 300 km hosszú sífutópálya-hálózatot vehetnek igénybe. Míg a korcsolyázók Európa legnagyobb természetes jégfelületén, a Weissensee jegén róhatják köreiket.

A nassfeldi síelés csúcspontja: A Millennium-Express, az Alpok leghosszabb kabinos felvonója, amelynek 17 perc elegendő, hogy utasait eljuttassa a Gailtaltól 6000 méterre lévő síterületre.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Villages in the region

FranzGERDL_KaerntenWerbung

Weissensee

© Kärnten Werbung

Lesachtal

Nassfeld

Hermagor-Pressegger See

Aquarena Kötschach-Mauthen

Kötschach-Mauthen

© Kärnten Werbung

Gitschtal

Gemeinde St. Stefan im Gailtal

St. Stefan im Gailtal

© Kärnten Werbung

Kirchbach

Gemeinde Feistritz im Gailtal

Feistritz an der Gail

Nassfeld

Dellach im Gailtal

© Kärnten Werbung

Stockenboi

Kapcsolat

NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1
9620 Hermagor
Tel: +43 4282 3131
info@nlw.at 
www.nlw.at/en

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy