Logo

Millstätter See
Bad Kleinkirchheim
Nockberge

A változatos és sokszínű régió a téli sportok, a wellness és a kulináris élmények széles választékának köszönhetően nagyszerű feltételeket kínál egy jól sikerült téli üdüléshez.

Millstätter See

Aki a Millstätter See (Millstatti-tó) környékén száll meg, minden nap egy újabb nagyszerű síterepet fedezhet fel. A kínálat a Bad Kleinkirchheim és a Katschberg síterepektől a Nassfelden át egészen a Mölltali-gleccserig és a Goldeck sporthegyig terjed. A kiindulópontot a tó körüli falvak jelentik, ahonnan körülbelül 30 perc alatt elérhetjük az egyes síterepeket. Ezért is lett a Millstätter See partján töltött síüdülés mottója a Skikarussell, vagyis a síkörhinta. A Topskipass síbérlet pedig megnyitja az utat Karintia és Kelet-Tirol 31 legszebb síterepére. Bennfentes tipp: „Bivak a csillagos ég alatt” és a Karintia fürdőház Millstattban.

Bad Kleinkirchheim

Legyen szó termálfürdőzésről (Római termálfürdő, St. Kathrein termálfürdő), síelésről, snowboardozásról, sífutásról, szánkózásról, téli túrázásról vagy hótalpas kirándulásról – a tél Bad Kleinkirchheimban legalább olyan sokszínű, mint az üdülővendégek kívánságai. A változatos kínálatnak köszönhetően a gyermekes családok, a sportos kihívásra vágyók és az ínyencek egyaránt megtalálhatják itt a számításaikat. A 23 rusztikus hangulatú alpesi kunyhó regionális finomságok széles választékával várja a vendégeket. Csak egy kőhajításnyira található Feld am See települése és a Brennsee, ahol szabadtéri korcsolyázásra is van lehetőség.

Nockberge

A Nockberge-hegység Európa egyik legrégebbi tájegysége. Az emberek és az állatok évszázadok óta élnek itt harmóniában egymással, ami a régió szelíd turizmusában és az egyedülálló kulináris élvezetekben is megmutatkozik. A négy síterep – a Turracher Höhe, a Falkert, a Hochrindl és az Innerkrems –, a vonzó sítúrázási lehetőségek, a sífutópályák kiterjedt hálózata és a több kilométernyi téli túraútvonal, valamint a télen természetes korcsolyapályaként funkcionáló tavak ideális feltételeket kínálnak a Nockberge-hegység felfedezésére. Tipp: sítúrázás a Nockberge Trailen és látogatás a régió ínyencfogadóiban. 

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Millstätter See - Bad Kleinkirchheim - Nockberge Tourismusmanagement GmbH
Kaiser-Franz-Josef-Straße 49
AT - 9872 Millstatt am See
+43-4766-3700
info@mbn-tourismus.at 
millstaettersee.com I badkleinkirchheim.at I nockberge.at