Kikapcsolódás fürdőköpenyben

Nem túl messze, így téli kabát helyett akár fürdőköpenyben is könnyedén megközelíthetőek egyes szállodák különleges tófürdői.

A Turracher Höhén található Hotel Hochschober, a Millstatti-tó partján működő Hotel Koller’s és a Wörthi-tó partján álló Hotel Schloss Seefels a szomszédos tó vizében kialakított, télen is kellemesen meleg és egyedülálló kilátást nyújtó „medencékkel” várja a vendégeket. A kínálatot olyan hagyományőrző wellnesskezelések teszik teljessé, mint például egy lazító szénafürdő vagy havasi macskagyökérkrémmel, cirbolyaeszenciával, esetleg mézzel végzett masszázsok.

Energiatöltet egész évben
A tavi szaunákban még az izzadás is öröm, mert a lehűlésről tiszta, természetes merülőmedencék gondoskodnak Karintia legszebb tavaiban. Ilyen például a Weissensee, ahol a Seehotel Enzian tavi szaunájában a 30-as évek stílusa szeretetteljesen ötvöződik az új évezred modern kényelmével. Mindehhez még lenyűgöző kilátással és kényelmes pihenőágyakkal rendelkező pihenőzóna is társul.

A mai időjárás, 21. August 2019

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy