Wörthersee

A tél és a kikapcsolódás egymáshoz tartoznak.

A csendes és szemlélődéssel töltött téli hónapok alkalmasak a leginkább arra, hogy erővel töltődjünk fel, élvezzük a nyugalmat és különösen karácsony táján kellemes órákat éljünk át.

Skialpin Gerlitzen Alpe keywords: Winter, Wintersport, Winterspaß, Winterurlaub, Skifahren, Schifahren, Skialpin, Schnee, Spass im Schnee, Spaß im Schnee, Gerlitzen, Gerlitzen Alpe / creator: Franz Gerdl

Gerlitzen Alpe

A hóval borított téli tájon tett kirándulás nemcsak a vérkeringést pezsdíti fel. És ha a Wörthersee felszínét jég borítja, a korisok is róhatják köreiket. Aki két nyomot kíván hagyni a porhóban, a közeli Gerlitzenen, Karintia napos teraszán lesz a legjobb helyen. Itt garantáltan feltöltődhet napsütéssel és biztosított a síélmény a családoknak és az ínyenc síelőknek is.

Veldener Advent keywords: Phase I / creator:

Karácsonyi vásár

A veldeni advent angyalokkal és csillagokkal bűvöli el a Wörthersee téli partjára látogatót. A regionális iparművészeti termékeket és specialitásokat kínáló, romantikus piaci standok között szálló karácsonyi illatok arra csábítják a látogatókat, hogy elidőzzenek és pihenjenek egy kicsit.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Villages in the region

Velden

Pörtschach

Maria Wörth

Krumpendorf

Keutschach am See

Schiefling am See

Moosburg

Techelsberg

Kapcsolat

Wörthersee Tourismus GmbH
Villacher Straße 19
9220 Velden am Wörthersee
Tel.: +43 4274 38288
info@woerthersee.com
www.woerthersee.com

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy