Lavanttal

A tél mesébe illő havas tájjá változtatja a Lavanttal vidékét.

In winter the Koralpe, Klippitztörl and Weinebene ski regions cast a spell on the Lavanttal region and turn it into the “ski school of Carinthia”. The pistes are ideally suited to beginners and returners, while away from the slopes, there is plenty of variety and fun with snowshoe hikes, ski tours, tobogganing, cross-country skiing and more.

Koralpe

A Koralpe, a Klippitztörl, a Weinebene hóbiztos lejtőin a lankás gyakorlópályák mellett FIS-minősítéssel rendelkező pályák is nyitva állnak a gyakorlott síelők és hódeszkások számára. A legkisebb sípalánták a régió minden területén komoly haladást érhetnek el.

Klippitztörl

És a hagyományos menedékházaknál az üdülők messze a fa- és hóhatár felett (2100 méteres tengerszint feletti magasságig) napfürdőznek és közben a csodás alpesi tájban gyönyörködnek.

Lavanttal

A túrázók nagyra értékelik a Saualpe lejtőit. A sífutók és a szánkósok számára is alkalom nyílik ezen a kellemes tájon arra, hogy tökéletesítsék technikájukat és stílusukat.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Villages in the region

© Kärnten Werbung

Wolfsberg

© Kärnten Werbung

St. Paul im Lavanttal

© Kärnten Werbung

St. Georgen im Lavanttal

Genusslust CFB

St. Andrä im Lavanttal

© Kärnten Werbung

Reichenfels

© Kärnten Werbung

Preitenegg

© Kärnten Werbung

Lavamünd

© Kärnten Werbung

Frantschach - St. Gertraud

© Kärnten Werbung

Bad St. Leonhard

Kapcsolat

RML Regionalmanagement Lavanttal GmbH
Minoritenplatz 1
9400 Wolfsberg
Tel.: +43 4352 2878
info@region-lavanttal.at
www.region-lavanttal.at

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy