Logo

Katschberg/Rennweg

Katschberg-Rennweg. Színvonalas téli kikapcsolódás.

Az 1640 és 2220 méter között fekvő Katschberg-Rennweg sírégióban egy szinttel magasabban kezdődnek a téli élmények.

Kínálatunkban a síelés szerelmesei, a családok és a téli romantikára vágyók egyaránt megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ajánlatot. A régió kedvező árú síbérletekkel és különböző kategóriájú szállások egész sorával várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Az elsősorban családbarát szolgáltatásairól ismert síterep magas színvonalú szállodáinak köszönhetően a wellnessbarátok körében is nagy népszerűségre tett szert. Legyen szó tehát sportolásról vagy wellnessüdülésről, kettesben vagy a családdal töltött kikapcsolódásról - a Katschberg/Rennweg régióban töltött téli üdülés garantáltan feledhetetlen élmény.

A síelés és snowboardozás mellett sífutásra is lehetőség nyílik egész télen, köszönhetően az új magaslati sífutópályának. A szabadtéri programok listája pedig tetszés szerint folytatható az éjszakai síeléssel, a szánkózással, a snowtubinggal, a korcsolyázással, a jégtekével, a lovaglással és a lovas szános kirándulással. A természetbarátok hótalpas kirándulás vagy téli túrázás közben fedezhetik fel a környéket.

Michael Stabentheiner; Michael Stabentheiner_Kaernten_Werbung
Katschberger Adventweg

Gerald Ramsbacher_Tourismusregion Katschberg
Katschberger Adventweg

Kapcsolat

Tourismusregion Katschberg - Lieser-Maltatal GmbH
Katschberghöhe 30
AT - 9863 Rennweg am Katschberg
+43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at

aktivieren deaktivieren