Logo

Villach régió:
Gerlitzen Alpe és Dreiländereck

Síelés és termálfürdőzés városlátogatással egybekötve

Síeljen a Villach régió napsütötte sípályáin és élvezze az egyedülálló alpesi panorámát, valamint a Villach városára nyíló kilátást. Ezzel és ehhez hasonló élményekkel várja a síelőket a régió legnagyobb síterepe, a Gerlitzen Alpe. A Gerlitzen 18 felvonójával és 52 kilométernyi sípályával igazi családi üdülőhelynek számít. A széles, kiválóan karbantartott lejtők különösen kedveltek a carvingosok körében. A Gerlitzen Karintia egyetlen hivatalosan is elismert „Üdvözöljük a kezdőket” síterepe.
A Dreiländereck családi síterep a régió egyik fénypontja, mely elsősorban különleges elhelyezkedésének köszönhető, hiszen az osztrák, olasz és szlovén hármashatáron található. A Dreiländereck síterep 17 kilométernyi, különböző nehézségi fokú sípályát kínál, 1 háromszemélyes ülőliftet és 7 csákányos felvonót. A KärntenTherme Warmbad Villachban nemcsak egy modern élményfürdővel, hanem egy különleges SPA- és wellnessrészleggel is várja a látogatókat. 
 

Téli üdülés az Alpokban, Villach régió

Síelés és termálfürdőzés városlátogatással egybekötve

YouTube Video

The content of YouTube Video would be displayed here. By loading YouTube Video, you accept privacy policy of YouTube Video.

Would you like to accept additional cookies and load external content automatically: open the cookie dialog.

aktiválás kikapcsolás

GYORS AJÁNLATKÉRÉS ELKÜLDÉSE

Nyaralás Karintiában

Region Villach Tourismus GmbH
Peraustraße 32 | A-9500 Villach
Tel.: +43 4242 42000  
office@region-villach.at 
www.visitvillach.at/en/

Még nem találta meg a megfelelőt ...

... itt válogathat a karintiai síterepek további üdülési ajánlatai között.