Logo

Villach régió:
Gerlitzen Alpe és Dreiländereck

S√≠el√©s √©s term√°lf√ľrdŇĎz√©s v√°rosl√°togat√°ssal egybek√∂tve

S√≠eljen a Villach r√©gi√≥ naps√ľt√∂tte s√≠p√°ly√°in √©s √©lvezze az egyed√ľl√°ll√≥ alpesi panor√°m√°t, valamint a Villach v√°ros√°ra ny√≠l√≥ kil√°t√°st. Ezzel √©s ehhez hasonl√≥ √©lm√©nyekkel v√°rja a s√≠elŇĎket a r√©gi√≥ legnagyobb s√≠terepe, a Gerlitzen Alpe. A Gerlitzen 20 felvon√≥j√°val √©s 52 kilom√©ternyi s√≠p√°ly√°val igazi csal√°di √ľd√ľlŇĎhelynek sz√°m√≠t. A sz√©les, kiv√°l√≥an karbantartott lejtŇĎk k√ľl√∂n√∂sen kedveltek a carvingosok k√∂r√©ben. A Gerlitzen Karintia egyetlen hivatalosan is elismert ‚Äě√údv√∂z√∂lj√ľk a kezdŇĎket‚ÄĚ s√≠terepe.
A Dreil√§ndereck csal√°di s√≠terep a r√©gi√≥ egyik f√©nypontja, mely elsŇĎsorban k√ľl√∂nleges elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎ, hiszen az osztr√°k, olasz √©s szlov√©n h√°rmashat√°ron tal√°lhat√≥. A Dreil√§ndereck s√≠terep 17 kilom√©ternyi, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ neh√©zs√©gi fok√ļ s√≠p√°ly√°t k√≠n√°l, 1 h√°romszem√©lyes √ľlŇĎliftet √©s 7 cs√°k√°nyos felvon√≥t. A K√§rntenTherme Warmbad Villachban nemcsak egy modern √©lm√©nyf√ľrdŇĎvel, hanem egy k√ľl√∂nleges SPA- √©s wellnessr√©szleggel is v√°rja a l√°togat√≥kat. 
 

Villach régió téli ajánlatai

S√≠el√©s √©s term√°lf√ľrdŇĎz√©s v√°rosl√°togat√°ssal egybek√∂tve

YouTube Video

The content of YouTube Video would be displayed here. By loading YouTube Video, you accept privacy policy of YouTube Video.

Would you like to accept additional cookies and load external content automatically: open the cookie dialog.

aktiv√°l√°s kikapcsol√°s

GYORS AJ√ĀNLATK√ČR√ČS

√úd√ľl√©s Karinti√°ban

Region Villach Tourismus GmbH
Peraustraße 32 | A-9500 Villach
Tel.: +43 4242 42000  
office@region-villach.at 
www.visitvillach.at/en/

M√©g nem tal√°lta meg a megfelelŇĎt ...

... itt v√°logathat a karintiai s√≠terepek tov√°bbi √ľd√ľl√©si aj√°nlatai k√∂z√∂tt.