2016-10-16 Kärnten Werbung Logo

Katschberg/Rennweg

Katschberg-Rennweg. Színvonalas téli kikapcsolódás.

Az 1640 és 2220 méter között fekvő Katschberg-Rennweg sírégióban egy szinttel magasabban kezdődnek a téli élmények.

Kínálatunkban a síelés szerelmesei, a családok és a téli romantikára vágyók egyaránt megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ajánlatot. A régió kedvező árú síbérletekkel és különböző kategóriájú szállások egész sorával várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Az elsősorban családbarát szolgáltatásairól ismert síterep magas színvonalú szállodáinak köszönhetően a wellnessbarátok körében is nagy népszerűségre tett szert. Legyen szó tehát sportolásról vagy wellnessüdülésről, kettesben vagy a családdal töltött kikapcsolódásról - a Katschberg/Rennweg régióban töltött téli üdülés garantáltan feledhetetlen élmény. A síelés és snowboardozás mellett sífutásra is lehetőség nyílik egész télen, köszönhetően az új magaslati sífutópályának. A szabadtéri programok listája pedig tetszés szerint folytatható az éjszakai síeléssel, a szánkózással, a snowtubinggal, a korcsolyázással, a jégtekével, a lovaglással és a lovas szános kirándulással. A természetbarátok hótalpas kirándulás vagy téli túrázás közben fedezhetik fel a környéket.

Kapcsolat

Tourismusbüro Katschberg-Rennweg
Katschberghöhe 30
9863 Rennweg am Katschberg
Tel.: +43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy