Katschberg/Rennweg

Katschberg-Rennweg. Színvonalas téli élvezet.

A Katschberg-Rennweg turista régióban a tél „egy szinttel magasabban“ – azaz 1640 és 2220 méter között –, de semmi esetre sem elszigetelten élvezhető.

A síelés szerelmeseitől a családosokon át a romantikát keresőkig mindenki megtalálhatja a kedvére valót ajánlatunkban, amelyben a síbérlettől a szállásig mindent kedvező áron kínálunk.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Az elsősorban családbarát szolgáltatásairól ismert területet magas színvonalú szállodái miatt a wellness-barátok is nagy becsben tartják. A Katschberg a közelben fekszik és minden irányból megközelíthető. Legyen szó sportról vagy wellnessről, kettesben vagy a családdal - a Katschbergen a téli pihenés egészen egyedülálló élmény lesz. A síelés és a hódeszkázás mellett a sífutás is nagyon népszerű – különösen az új magaslati sífutópályán. A lehetőségek listája tetszés szerint folytatható az éjszakai síeléssel, a szánkózással, a snowtubinggal, a korcsolyázással, a jégtekével, a lovaglással és a lovas szánkirándulással. A természet szerelmesei hótalpas és mély hóban tett túrák során egyénileg is megismerhetik a környéket.

Kapcsolat

Tourismusbüro Katschberg-Rennweg
Katschberghöhe 30
9863 Rennweg am Katschberg
Tel.: +43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy