Katschberg/Rennweg

Katschberg-Rennweg. Színvonalas téli élvezet.

A Katschberg-Rennweg turista régióban a tél „egy szinttel magasabban“ – azaz 1640 és 2220 méter között –, de semmi esetre sem elszigetelten élvezhető.

A síelés szerelmeseitől a családosokon át a romantikát keresőkig mindenki megtalálhatja a kedvére valót ajánlatunkban, amelyben a síbérlettől a szállásig mindent kedvező áron kínálunk.

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Az elsősorban családbarát szolgáltatásairól ismert területet magas színvonalú szállodái miatt a wellness-barátok is nagy becsben tartják. A Katschberg a közelben fekszik és minden irányból megközelíthető. Legyen szó sportról vagy wellnessről, kettesben vagy a családdal - a Katschbergen a téli pihenés egészen egyedülálló élmény lesz. A síelés és a hódeszkázás mellett a sífutás is nagyon népszerű – különösen az új magaslati sífutópályán. A lehetőségek listája tetszés szerint folytatható az éjszakai síeléssel, a szánkózással, a snowtubinggal, a korcsolyázással, a jégtekével, a lovaglással és a lovas szánkirándulással. A természet szerelmesei hótalpas és mély hóban tett túrák során egyénileg is megismerhetik a környéket.

Kapcsolat

Tourismusbüro Katschberg-Rennweg
Katschberghöhe 30
9863 Rennweg am Katschberg
Tel.: +43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at