Bad Kleinkirchheim

A Nockberge régióban a több, mint 170 km hosszú, legtökéletesebben előkészített sípályákat mindig karbantartják és minőségük első osztályú.

Bad Kleinkirchheim szlogenje így szól: „A sípályáról egyenesen a termálba“. Az „alpesi wellness“ címmel kitüntetve abszolút az elithez tartozik a kényeztetés területén.

Így vendégeskedtek a világ leggyorsabb síelő hölgyei és urai Bad Kleinkirchheimben, és a sívilágkupán izgalmas futamokat tartottak.

 

 

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

Érintetlen lejtők, idilli völgyek, vastag hóval borított dombok a napfényben – ezeket a vendégek síléc nélkül is élvezhetik. A karintiai Nockbergen a tél csendes oldalát gyalogosan is élvezhetjük. A lejtők által nyújtott élményekkel szemben több, mint 60 kilométernyi téli kirándulóút és hótalpas túrára, sífutásra, szánkózásra, korcsolyázásra vonatkozó, egyedi ajánlat kínál alternatívát Feld am See-ben.

Villages in the region

Römerbad

Bad Kleinhirchheim

Bad Kleinhirchheim

FranzGERDL

Feld am See

Feld am See

Kapcsolat

BRM - Bad Kleinkirchheim Region Marketing GmbH
Dorfstraße 30
9546 Bad Kleinkirchheim
Tel. +43 4240 8212
info@badkleinkirchheim.at

www.badkleinkirchheim.com

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy