Lieser-/Maltatal régió

Lieser-/Maltatal. A családi völgy.

Ahol a kikapcsolódás középpontjában a természet áll, ahol a test és a lélek azonnal felveszi a környező táj ritmusát, ott lehet az üdülés igazi természet adta élmény.

 

Ahol kimeríthetetlen a szabadtéri programok tárháza és ahol a kalandok soha nem érnek véget, ott válhat az aktív kikapcsolódás egyedülálló családi programmá. Különleges ajánlatokkal várjuk a legkisebbeket: játék, szórakozás és izgalom gondoskodik a feledhetetlen üdülési élményekről.

70 családi szálláshely és 40 alpesi kunyhó várj itt a kikapcsolódni vágyó gyermekes családokat. Nincs még egy ilyen völgy. Ami itt alapkövetelmény, az jóval több, mint ami máshol megszokott. A bébiőrrel felszerelt tágas szobáktól a gyermekbirodalmakban kínált hozzáértő felügyeleten át a mesesétákig itt minden megtalálható, ami egy jól sikerült családi üdüléshez kell.

 

 

Az összes szálláshely Karintiában - garantáltan a legjobb áron!

A régió települései

Familienregion Lieser- Maltatal
Maerchenwandermeile Trebesing

Trebesing

Trebesing

Stadtgemeinde Gmünd
Gmünd im Lieser-Maltatal

Carinthia’s artists’ town Gmünd

Carinthia’s artists’ town Gmünd

Franz Gerdl; Tourismusverband Lieser- Maltatal
Wandern am Alpe-Adria Trail

Malta

Malta

Kapcsolat

Tourismusverband Lieser-/ Maltatal
Hauptplatz 20
9853 Gmünd
Tel.: +43 4732 2222
info@familiental.com
www.familiental.com

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy